Sla menu over

Evenementen

Ladies Only Voorpremière - Gek Van Geluk

Woensdag 29 november 2017

 

Op 29 november kun je de nieuwe Nederlandse komedie 'Gek Van Geluk', van de regisseur van 'Verliefd op Ibiza' en 'Toscaanse Bruiloft', maar liefst een week voor de officiële release al zien bij Cineworld tijdens een exclusieve voorpremière!

Om deze avond extra speciaal te maken krijg je van ons een welkomstdrankje bij binnenkomst , shopplezier bij verschillende kraampjes en bovendien een entreebewijs t.w.v. 33,50 voor verschillende wellness resorts verspreid door het land! En dat alles voor de reguliere ticketprijs van 9,75! (excl. reserveringskosten 0,45 per ticket). Wees er dus snel bij want vol=vol!

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Tickets direct kopen/reserveren? Klik HIER